Babasha писав: ↑20 листопада 2024, 19:21
Я бы при таком интересе к СМ - крепко бы подумал о попытке собрать и запустить куда более компактную и привычную модель СМ1425
Тем более пару недель назад в Телеграмме мелькал почти полноценный набор плат к ней
А что за телеграмм?
А с этого момента, пожалуйста, по подробней!!!
Babasha писав: ↑20 листопада 2024, 19:21
Я бы при таком интересе к СМ - крепко бы подумал о попытке собрать и запустить куда более компактную и привычную модель СМ1425
Тем более пару недель назад в Телеграмме мелькал почти полноценный набор плат к ней
А что за телеграмм?
А с этого момента, пожалуйста, по подробней!!!
Сьогодні вже всі ті залишки забрав, що в Києві знаходились: 3х СМ5300, 3х СМ5400 (жахливий стан, дві «морди» в комплектних - згнили за 25 років в залізному гаражі, один некомплектний - «морда» ціла), СМ5631 з двома ЕС7040, потроха від ВТА-2000 штук 6-7, СМ7316, корпус та кінескоп від СМ7316, куча клавіатур від ВТА-2000(одна адекватна, інші десь не вистачає кнопок, обкусані кінці), багато БЖ від цієї СМ-1420, направляючі, і різні бокси-блоки на направляючих(роздеребкнені), станіна та механіка від принтера D180, вентилятори, фальш панелі, дві інженерні панелі процесора СМ2420 машини СМ1420(одна з ключем інша з тумблером).
Що стосується Mera СМ7209 - ціна там космічна, нехай далі продає. Я таку зимою 2025 року придбав за 1500 грн.
Але, те що він продає - схоже вона не працююча:
1) наскільки мені відомо вона повинна видавати повідомлення «Нету связи с ЭВМ»
2) немає клавіатури, неможливо перевірити
Є підозра, що в нього щось з прошивкою.