Корпус надає зібраній конструкції закінченого вигляду, підвищує його механічну стійкість, та надійність роботи. В залежності від можливостей, можна надрукувати корпус на 3D принтері, можна вирізати лазером та зібрати з пластика...
Я 3D принтера, та лазера на маю, але, в мене є руки, інструмент та деякий час. Буду робити корпус сам.
Як матеріал корпусу буду використовувати лист прозорого полістиролу, який придбав в будівельному супермаркеті.
Приміряю, чи підійде за розміром.
За допомогою канцелярського ножа, під металеву лінійку наношу декілька надрізів.
Та переламую об рівний край.
Приміряю.
Місце зламу структурне, та потребує подальшої механічної обробки абразивними інструментами та матеріалами. (При виготовлені корпусів з запасів "радянського" оргскла, місце зламу було майже ідеальне, та не потребувало подальшої обробки).
Для згибання заготовок використовую локальний нагрів. В торці деревяноі панелі закріплений відрізок дроту від нагрівальної спіралі електроплитки. При нагріванні дріт подовжується, тому на один з кінців підвішений невеликий вантаж. Через дріт пропускаю електричний струм.
► Показати
Box_7.jpg
Box_8.jpg
Box_9.jpg
Box_10.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.